Tre matcher på fem dagar blev för mycke för Sirius

21 Christoffer Edlund Zalando Collection ss 2013 300x250
SAIK S litenSirius smSirius var med i matchen tills Sandviken både gjorde två mål inom loppet av två minuter alldeles i slutet av första halvlek. Ställningen var 5-1 i halvtid. Det var Sirius tredje match på fem dagar, vilket satte sina spår. Christoffer Edlund var på hugget och gjorde tre mål i första halvlek inför en hyfsad publiksiffra som uppgick till 2 127. Det var också Christoffer som inledde målskyttet i den femte matchminuten. Sirius kvitterade i den elfte matchminuten genom Klas Nordström. Det blev inte fler mål för Sirius denna gången, utan matchen slutade hela 13-1 för Sandviken.

Två fyra målskyttar i SAIK genom Erik Pettersson och  Christoffer Edlund gjorde fyra mål.  Sandvikens övriga mål gjordes av Linus Forslund  tre och Erik Säfström två.