Målkalas!

De 1 500 på Sävstaås bjöds på ett rejält målkalas när Boltic gästade Bollnäs. Inte mindre än 19 mål fick publiken se. Bollnäs vann programenligt, men Boltic var med i matchen ända till 5-3. Å andra sidan hade det bara gått 20 minuter utav matchen. I havlek var ställningen 9-4! Slutresultatet blev hela 13-6.

Tillberga fick stryk mot Villa Lidköping. Det blev klara 8-3 till Villa Lidköping som vände på Tillbergas 2-0-ledning. Ställningen ar 5-3 i halvtid och andra halvlek var Villas. Andreas Bergwall räddade Tillberga för än större förlust. Tillberga spelade utan knäskadade Pelle Fosshuag och avstängde Andreas Hammarbäck. Villas nästa match är åter i Västerås mot VSK. Detta var Tillbergas tredje raka förlust. Kan de revanschera sig på fredag då återigen spelar hemma denna gång mot Bollnäs?

Med dagens match klättrade Villa upp till en andra plats och skuggar Hammarby som har en poäng mer. Edsbyn har samma poäng som Villa, men ett måls sämre målskillnad.