Sandviken i serieledning

Broberg tog ett rejät steg i årets rekordjämna Elitserie. Broberg hade inga som helst problem med att besegra gästande Vänersborg på Hällåsen. 6–2 (2–1) slutade den kylslagna matchen som tog Broberg från åttonde till femte plats i den jämna elitserietabellen. IFK Vänersborg hängde bra med i första halvlek, men i inledningen av andra gjorde Joel Edlng 3-1 för Broberg. Det definitiva avgörandet kom när Joakim Hedqvist gjorde 4-1. Joakim Hedqvist blev tremålsskytt. Broberg klättrade upp till femte plats.

Vetlanda hade 3-1 mot Sandviken, men Sandviken vände och vannn med 7-4. SAIK:s finske landslagsanfallare Mikko Aarni gjorde fyra mål. Tomas Knutson gav Vetlanda ledningen med 2-0 efter ett mål på hörna och ett på frislag. Sandviken reste sig under den senare delen av första halvlek och Mikko Aarni kvitterade till 3-3 ett par minuter innan paus. Tre raka SAIK-mål kom sedan i den andra halvleken och stålmännen kunde vända hem till Gästrikland med en 7-4-seger i bagaget. Vetlandapubliken är fortsatt svårflirtad, men en publikökning med 10 procent sedan tidigare i år får väl ändå tolkas som positivt. Det var ju trots allt 13 minusgrader dessutom. Sandviken är nu serieledare med två poängs försprång
Villa Lidköping vann en bekväm seger mot Haparanda Tornio inför 2 100 åskådare. Daniel Andersson var matchenslirare. Pekka Hiltuen gav Haparanda ledningen. Jesper Bryngelson kvitterade på straff och gjorde dessutom 2-1 framspelad av Daniel Andersson. Daniel gjorde därefter 3-2 och 4-2. Peter Karlsson spelade fram Johan Andersson till 5-2. Antti Ekman reducerade till 5-3. Därefter gjorde David Karlsson två mål och Rolf Larsson i Haparanda som gjorde 2-2-målet fick fastställa slutresultatet till 7-4. Haparanda spelade vårdad bandy, men Villa var bättre denna kvälls. Villa klättrade med segern upp till andra plats.

Tillberga fick en tuffinledning mot Edsbyn. Hamnade i tidigt underläge med 2-0 efter att Fredrik Åström och Jonas Edling på straff. Andreas Hammarbäck och Lukas Persson lyckades med sina två mål kvittera Edsbyns ledning. Två nya mål i andra halvlek gav Edsbyn ånyo en tvåmålsledning efter mål av Daniel Liw och Hans Andersson.
Johan Kruse reducerade direkt till 4-3, men istället för kvittering gjorde Simon Jansson 5-3. Anders Östling reducerade på straff 5-4, men istället för kvittering så skaffade sig Edsbyn en straff som dock slogs utanför. Matchen slutade 5-4 inför 1 200 åskådare.