Tränarnytt: Jonas ”Skorven” Persson går in som målvaktstränare

Jonas ”Skorven” Persson kommer under fortsättningen av säsongen att fungera som målvaktstränare åt Vetlanda BK. Såhär säger han själv om sin roll.
– Jag ska vara med som bollplank och stötta upp målvakterna. Jag kommer vara med på träning några gånger i veckan, och komma med förslag på övningar och vi kommer diskutera detaljer i spelet.

Jonas Persson var målvakt i VBK under säsongen 2008/2009 – 2014/2015. Sedan Skorven lämnade Vetlanda efter säsongen 2014/2015. I fjol spelade hoppade in i Vänersborg i slutet av säsongen. Dessförinnan och efter inhoppet i Vänersborg har Jonas tillhört Målilla.
– Jag kommer fortsätta att spela i Målilla. Men det går att kombinera med att hjälpa VBK, och när Putte (tränare Patrik Johansson) ville ha med mig kändes det rätt. Jag kommer utöver någon träning i veckan se alla matcher, och målvakterna kan ringa när de vill. Jag har ju varit med om ganska många situationer som kan uppstå för en målvakt.

Kontraktet mellan Vetlanda BK och Jonas Persson gäller säsongen ut. Vi hälsar Skorven varmt välkommen tillbaka till VBK!

Läs också