Spelarnytt: IFK Vänersborg förlänger med Olle Berglund och David Borvall

Olle Berglundh IFK Vänersborg

Olle Berglund och målvakten David Borvall har förlängt med IFK Vänersborg. Båda har skrivit på tvåårskontrakt med IFK Vänersborg som är klara för slutspel.
Olle Berglund har hunnit bli 21 år och har Karlstad Bandy som moderklubb. Olle kom från Sandvikens AIK inför säsongen 2015/16.

-Jag är oerhört glad över att skriva på för en fortsättning i Vänersborg och jag tror fullt ut på klubbens ambitioner. Jag tror även vi kommer ta fortsatta steg i vår utveckling de kommande åren och jag är glad att få vara en del av den, säger Olle Berglund till klubbens hemsida.

Olle har spelat elva elitseriematcher för Vänersborg i vinter. Det har blivit ett mål och ett assist samt tio minuter på utvisningsbänken.

Tre assist

Målvakten David Borvall, 28 år, kom till IFK Vänersborg från Villa Lidköping. Moderklubben är Bollnäs.
-Det är givetvis speciellt att tänka framtid mitt i brinnande säsong, säger Borvall till klubbens webbsida. Man har fullt fokus på kvällens seriematch och vårt kommande slutspel. Att skriva på för två år känns helt rätt och inspirerade på många sätt. Jag trivs väldigt bra i klubben och har haft en fin dialog med Tommy Hjert. Vi har enats om bra saker för framtiden. IFK som helhet med styrelse, sponsorer och allt runt föreningen känns väldigt spännande och professionellt. Känslan är att man kommer fortsätta satsa och spänna bågen både nu och i framtiden, det gillar jag. Är både stolt och glad över att representera IFK Vänersborg framöver, avslutar David Borvall.

David Borvall har varit med samtliga matcher i årets elitserie. Under de totalt 25 matcherna har David svarat för tre målgivande utkast och dragit på sig en tiominutersutvisning.

Läs också