World Cup: Bandyworld tippar grupperna!

Bandyworld tippar grupperna så här.

Edsbyn vinner grupp A före Västerås SK. Baikal Energy hamnar utanför slutspel tillsammans med Vetlanda BK. Johan Löfstedt är tillbaka. Troligen någon match, således inte i full kapacitet.
Jenisej tar hem grupp B. Hammarby kommer ”överraska” i vinter. Laget ser på pappret starkare ut än på flera år. Villa har inte riktigt hittat ”formen” utan Daniel Andersson men en trevande försäsong är inget unikt för de blå.

C-Gruppen. Broberg tycks ha fått nytt liv med hallen. De har varit på gång länge men drabbats av ”mass sjukdomar” och skador. Nu kanske omklädningsrummet rivet för gott. Detta som målats om och sanerats för att komma bukt med problemet. Broberg har gått bra i World Cup och försäsongscuper tidigare.  Uralsky Trubnik tar hem andra platsen. Troligen tar Bollnäs tredje platsen, men Veiterä kanske kan överraska(!).

Sandviken ska bara ta sig vidare från Grupp D. Om det blir Neftyanik eller SAIK som vinner gruppen kanske inte riktigt är lika självklart. Det samma gäller tredjeplatsen. Vänersborg eller Sirius? Sirius har ett bättre lag i år och vunnit en hel del matcher. Vänersborg har däremot inte fått ordning på laget ännu, men det kommer. Gissningsvis redan i World Cup.

Gruppindelning

A B C D
1 Edsbyn 1 Jenisej 1 Broberg  1 Sandviken
2 Västerås 2 Hammarby  2 Uralsky Trubnik  2 Neftyanik
3 Baikal-Energy 3 Villa Lidköping 3 Bollnäs 3 Vänersborg
4 Vetlanda 4 Stabaek 4 Veiterä 4 Sirius

Matchprogrammet >>

Läs också