Elitserien: ”Vi har haft en konstig försäsong…”

Ville Altonen inför säsongen och mötet i kväll. Ville hade en tung säsong i fjol. I år är det bättre för egen del men för laget har det varit tyngre. Ville Altonen utvecklar för Bandyworld och ger tips om hur säsongen slutar.Här är känslan inför kvällens match?
Det roligt att det äntligen drar i gång på allvar. Så man har gått och väntat tillräckligt nu. Vi har haft konstig försäsong med en hel del med skador men det börjar ljusna på den sidan nu. Är väl bara Nilsson som fortfarande är på väg tillbaka men inte riktig där än. Det är bara han själv som kan avgöra när han är redo för spel. Förhoppningsvis kommer det inte dröja allt för långt tid. Han är riktig viktig för oss.

Hur går det i premiären?
– Vi har gjort bra träningar efter WC och det har varit bra fart på träningar. Vi har goda förhoppningar inför premiären och gjorde en bra match i Västerås ifjol så den har vi med oss när vi nu åker dit.

SM-finaltips?
Om man tittar försäsong så är det Saik och Edsbyn som får bära favoritskapet till serien. Men kommer säkert vara jämn serie rakt genom och många lag som vill till finalen.

Bollnäs placering i Elitserien?
– Vi har lyft upp många egna produkter och det kommer ta tid innan vi har spelat in dem. Men vi siktar på slutspel först och främst och ta en nu titt där efter.

Läs också