Elitserien: Vetlanda spräckte Villas segersvit

Villa Lidköping fick se sig besegrade för första gången i årets elitserie av Vetlanda. Villa såg ut att gå mot en seger mot ett inledningsvis blekt Vetlanda. Villa tog rättvist ledningen i matchen och borde haft ledningen med ytterligare något mål. Vetlanda lyckades med det Villa inte gjorde – mål! Detta dessutom i numerärt underläge när inte Villa gjorde jobbet som man gjort tidigare under säsongen. Den 2 625 stora publiken bjöds på en rafflande avslutning när Villa jobbade in underläge 2-4 till 6-6 under de sista tjugo minuterna och bara minuten återstod. Men direkt på avslag stod Villaspelarna som statister och lät Johan Löfstedt få stå helt ren. Bollen hamnade till slut till Johan vars avslut gav en retur där Patrik Johansson höll sig framme  och gjorde segermålet.