Elitserien: Viktig poäng för Broberg

Broberg Söderhamn

Broberg fick med sig en viktig poäng i den svåra bortamatchen mot Västerås SK i ABB-arena.  Stefan Edberg blev både tvåmålsskytt och utsedd till bästa spelare i Västerås SK. Ett av Stefans mål kom en av Västerås SKs elva hörnor. Broberg hade bara två hörnor i matchen men en gav mål och det kom verkligen lägligt före domaren blåste av första halvlek. Målet gav Broberg kontakt och VSK-ledning med 2-1 i paus. Broberg fick en bra start på andra halvlek då Linus Forslund kvitterade bara några minuter in i andra halvlek och Jonas Engström gav Söderhamnslaget ledningen ytterligare några minuter senare. Tränare Micke Carlsson tog en välbehövlig timeout för VSK. ”Raset” stoppades och Stefan Edberg satte matchens sista mål till 3-3 på en hörna när drygt femton minuter återstod av matchen.