Tränarnytt: Johan Sixtensson fortsätter att träna Villa Lidköping

På Påskafton presenterade Villa Lidköping påskpresent till sina supportrar! Johan Sixtensson fortsätter att träna Villa Lidköping ytterligare minst två säsonger. Johan inledde sitt arbete som huvudtränare inför säsongen 2014/15 och efter fyra säsonger.

– Man är stolt att man fått fortsatt förtroende av spelare, ledare och föreningen, svårt att se en bättre arbetsplats i Sverige med dom förutsättningarna och det intresset som finns här. Jag gillar verkligen kombinationen med att verkligen vilja vara en toppklubb med en kombination av egna produkter och värvade spelare som blivit etablerade i Elitserien. Sedan så tycker jag att det är otroligt stimulerande att få vara med och förädla de talanger som våra ungdomsledare har varit med och arbetat fram, säger Johan Sixtensson till Villas hemsida.
– – Egentligen så har det inte varit jättemycket att fundera på men man har vart i fyra år och som jag har sagt tidigare vill man veta att spelarna vill och känner att jag kan driva deras utveckling, både som individer och lag. Men jag har fått tydliga tecken på att dom är nöjda och belåtna och jag tror aldrig jag har fått så mycket bekräftelse av folk runt omkring att jag ska stanna.

Läs också