Elitrapport: Edsbyn vann lördagens toppmatch mot Hammarby – Mattias Hammarström tremålsskytt – TV-sammandrag

Elitserien Edsbyn Hammarby på Zinkensdamm IP Skärmklipp Bandyplay

hammarMattias Hammarström fick på en fullträff och gav Edsbyn ledningen i den 25:e matchminuten i en mål snål första halvlek. Jesper Jonsson kvitterade för Hammarby i 42:a matchminuten och ställningen var 1-1. Men då fick Mattias Hammarström träff på bollen igen till 1-2 på en hörna före halvtidsvila.

Det blev en målrikare andra halvlek. Oscar Wikblad ökade på Edsbyns ledning till 1-3 (58). Mattias Hammaström hade bra tryck i klubben i dag. 1-4 på en hörna (67) David Pizzonie Elfing reducerade till 2-4 när det var dags för Hammarbypubliken att dra visan om Tidahölm och kvarten kvar. Men denna gången föll det sig inte bättre än att Mattias Larsson gjore
2-5 på en hörna. Tredje hörnmålet på åtta försök för Edsbyn. Christoffer Fagerström reducerade till 3-5. På tilläggstid ökade Toumas Määttä på Edsbynsleding till 3-4 innan David Pizzoni Elfving reducerade till 4-6 vilket blev slutresultat.

Hammarby IF- Edsbyns IF 4-6 (1-2)
24:07 0-1 Mattias Hammarström Assist: Toumas Määttä
41:03 1-1 Jesper Jonsson Assist: Patrik Hedberg
46:48 1-2 Hörna Mattias Hammarström Assist: Hans Andersson
57:55 1-3 Oscar Wikblad
67:01 1-4 Hörna Mattias Hammarström Assist: Daniel Burvall Jonsson
73:53 2-4 David Pizzoni Elfving
76:06 2-5 Hörna Mattias Larsson