Elitserien: Frillesås hämtade upp hopplöst underläge och gav SAIK en match TV-sammandrag

Elitserien Sandvikens AIK Frillesås 8 5 Skärmklipp Bandyplay

Christofer Edlunds hattrick tidigt i matchen gav Sandviken tillsynes en ointaglig ledning på fyra mål, men Frillesås ville annorlunda.
Efter en halvtimme tog Frillesås time out efter tre mål av Christofer Edlund. Men tio minuter efter Frillesås time out ökade Daniel Mossberg på till 4-0 på en hörna.
Andra halvlek började med reducering för Frillesås redan i tredje minuten genom Fredrik Brandin gav Frillesås hopp. Daniel Mossberg ökade visserligen på till 5-1 på en hörna. Fredrik Johansson reducerade på en hörna till 5-2 och Fredrik Brandin reducerade till 5-3 bara 46 sekunder senare. Och bara fem minuter senare kom 5-4 genom Jakob Jenefeldt. Det var inte över med det. Jesper Henriksson kvitterade till 5-5.
Den förväntade ”ordningen” var återställd i Göransson Arena när Erik Säfström gav SAIK ledningen på nytt och Christofer Edlund ökade på ledningen till 7-5 på en hörna och gjorde därefter även 8-5. Noterbart är att Frillesås vann andra halvlek med 4-5 och Christofer Edlund gjorde hela fem mål i matchen.

Sandvikens AIK – Frillesås 8-5 (4-0)
11:05 1-0 Christofer Edlund Assist: Daniel Mossberg
16:34 2-0 Christofer Edlund Assist: Ted Haraldsson
19:32 3-0 Christofer Edlund Assist: Daniel Berlin
41:02 4-0 Hörna Daniel Mossberg Assist: Erik Säfström
48:05 4-1 Fredrik Brandin
55:43 5-1 Hörna Daniel Mossberg Assist: Erik Säfström
62:42 5-2 Hörna Fredrik Johansson Assist: Fredrik Åkerlid