SM-Slutspel: Västerås har tagit greppet på Vänersborg TV-Sammandrag

Eliserien Frillesås Västerås Skärmklipp Bandyplay

Det svängde rejält mellan Västerås och Vänersborg i den tredje matchen. Vänersborg tog ledningen, men Västerås vände tillbaka till 2-1. Då var det Vänersborgs tur att vända till ledning 2-3 efter två hörnmål. Västerås kvitterade till 3-3 på en hörna före halvtidsvila. Andra halvlek bjöd bara på ett mål och det var storfavoriterna Västerås som svarade för det.

Segerskytt Jesper Hermansson i den 57:e matchminuten. Skönt att sätta dit avgörande målet?
– Ja alltid skönt att göra mål vilket inte händer så ofta, men det viktigaste var att vi vann!

Matchens sista halvtimme bjöd således inte på fler mål utan Västerås vann matchen som Jesper sammanfattar:
– Tuff match med mycket kamp där jag tycker att 3-3 i halvtid speglar matchen och vi inte kommer upp i nivå, andra halvlek tycker jag att vi tar tag i matchen och för den.

Västerås tog ledningen med 2-1 i matchserien. Fjärde matchen i Vänersborg kan bjuda på rejäl dramatik. Det står klart vad Jespers och Västerås sikte är inställt på.
– Vi ska göra allt i vår makt för att stänga serien på torsdag!

Västerås SK – IFK Vänersborg 4-3
Publik: 1 925