Elitserien: Västerås vände och slog Broberg – TV-Sammandrag

Elitserien Broberg Västerås SK 3-5 Skärmklipp Bandplay

Västerås tog sig ur Brobergs grepp i matchen och vände underläge till seger under matchen sista tjugo minuter. Robin Andersson blev segerskytt med tre mål för Västerås i den andra halvleken.

Broberg tog ledningen mot Västerås SK. Rasmus Linder nyförvärvet från Broberg gav hemmalaget ledningen efter tolv minuter. Jonas Nygren hittade fram med en passning genom Västerås försvaret. Rasmus Linder spelade klev in i truppen då lagkapten Magnus Fryklund inte spelade kvällens match.

Jonas Engström ökade på Brobergs ledning efter att Jonas Nygren återigen hittat fram med en passning genom Västeråsförsvaret.

Tobias Holmberg gjorde ett mycket viktigt reduceringsmål för Västerås fem minuter för halvtidsvila. Tobias fick till ett skott efter att ha blivit framspelad av Magnus Joneby.

Broberg gjorde en bra match och hade ledningen med 3-2 ända fram till tjugo minuter kvar. Robin Andersson slog då till två gånger om och plötslligt var Västerås i ledningen och Janne Rintala fastställde slutresultatet till 3-5.

Broberg Söderhamn-Västerås SK  3-5 (2-1)
1-0 Rasmus Linder Ass: Jonas Nygren
2-0 Jonas Engström Ass: Jonas Nygren
2-1 Tobias Holmberg Ass: Magnus Joneby
2-2 Robin Andersson Ass: Tobias Holmberg
3-2 Marcus Wikman Ass: Adam Wijk
3-3 Robin Andersson Ass: Martin Landström
3-4 Robin Andersson Ass: Tobias Holmberg