Elitserien: Sex raka mål för Vänersborg knäckte Bollnäs TV-Sammandrag

Elitserien IFK Vänersborg - Bollnäs GIF 6-2 Skärmklipp Bandyplay

Vänersborg reste sig efter förlusten mot Sandviken och tog revansch mot toppkandidaten Bollnäs i årets elitserie. Det blev hela 6-2 efter underläge 0-1 i halvtid.

IFK Vänersborg började optimistiskt och hade grepp om matchen under den första kvarten av matchen. När femton minuter var spelade fick Bollnäs sin och matchens första hörna. Ledningsmålet kom strax senare när Christoffer Fagerström snyggt spelade fram Christian Mickelsson som satte bollen i mål. Tid 18:04. Efter målet har Bollnäs tagit över.

Vänersborgs anfall möts av ett lågt och samlat Bollnäsförsvar där de för kvällen vita Bollnäs satsar på omställningar men har mer bollinnehav i slutet.
I den 38:e matchminuten sätter Bollnäs en hörna i ribban.

Vänersborg saknade inte chanser i den första halvleken att göra mål. Minuten för halvtidsvila hade Vänersborg ett bra läge att kvittera.

Vänersborg tar över fullständigt i andra halvlek och gör sex raka mål innan Bollnäs reducerar och fastställer slutresultatet till 6-2. Kimmo Kyllönen i det närmste omutbar i Vänersborgsmålet och Emil Viklund mycket bra.

IFK Vänersborg – Bollnäs GIF 6-2  (o-1)
0-1 Christian Mickelsson Ass: Christoffer Fagerström
1-1 Emil Viklund
2-1 Jocke Hedqvist Ass: Robin Öhrlund – Hörna
3-1 Emil Viklund Ass: Jesper Öhrlund
4-1 Jocke Hedqvist Ass: Robin Lundqvist – Hörna
5-1 Jesper Öhrlund Ass: Robin Öhrlund
6-1 Robin Öhrlund Ass: Robin Lundqvist