Spelarnytt: Ny skada och Villatränaren vill se det röda kortet från domaren! | TV-Sammandrag

Villa fick i går tillbaka lagkapten Martin Karlsson efter sin skada. Men då fylldes den snabbt på med en ny skada. Denna gång Tim Persson som tvingades utgå efter bara tio minuters spel. – Dåligt att domaren inte tar upp det röda kortet, säger Johan Sixtensson till Nya Lidköpings Tidningen NLT  om situationen när Ilari Moisola får en tiominutersutvisning och Tim Persson tvingas utgå med ljumskskada.

Hur är det med Tim Persson?
– Vet inte så mycket om Tims skada ännu, vi får avvakta någon dag eller två till innan vi ställer en diagnos, svarar Villatränaren Johan Sixtensson Bandyworld.

Ilari Moisola kommenterar händelsen så här:
– Det var snabb situation. Jag trodde att han skulle gå runt där men han hoppade centralt. Allt händer snabbt den där situation men ingen mening att skada någon, kommenterar Ilari och tillägger Jag hoppas att Tim inte gjorde sig illa och är tillbaks i spel snart igen.

Går ni vidare med anmälan? Om inte varför?
– Vi vill inte syssla med anmälningar, det får domare och nämnden sköta. Jag hävdar att inget lag skall hålla på med anmälningar, kommer bli sandlåda av det tillslut då!

Alla inblandade kan anmäla i efterhand till klockan tolv dagen efter match. Från och med i är även av domarna själva.
Trots skadad spelare så nöjer sig domarna med sin bedömning på plan och att tio minuter för bentackling räcker. Detta trots skadad spelare.
Man kan tycka att situationer där det blir skadade spelare i situationen ska granska. Men någon granskning per automatik blir det inte. Inte ännu i alla fall.

Många har tidigare under säsongen tycker att spelförståelse saknas från en del spelare. Det har även varit situationer där respekten mot motståndarna verkar vara helt borta.

Läs också