Elitserien: Mästarklass när Villa besegrade Sirius | TV-Sammandrag

Elitserien - Albin Thomsen har gjorde sitt första elitseriemål för Villa Lidköping i hemmamatchen mot Sirius.

Det är ingen tacksam uppgift för motståndare att möta Villa Lidköping när laget visar mästarklass. Trots att Villa kom till spel utan knäskadade Martin Johansson, ljumskadade Tim Persson, febersjuka Felix Persson så blev ett bra Sirius besegrat med hela 9-1.

Målen haglade tätt när Sirius tappade koncentrationen sista tio minuterna samtidigt som Villa fortsatte att gasa på och bjöd sin trogna publik, 2700 åskådare, på underhållning. Möjligen berodde Sirius tapp på att Ted Haraldsson fick en boll på munnen i samband med en hörna under andra halvlek.

Stabilt försvarsspel utan Martin Johansson. Och Johan Esplund och Martin Karlsson i fortsatt bra form. Joel Broberg form fortsätter att stegra efter förssäsongsskadan. I går blev Joel utsedd till Villas bästa spelare och blev dessutom tvåmålsskytt. Resultatet blev dessutom två mål.

Villa Lidköping är i fortsatt serieledning när tio omgångar är spelade före Edsbyn som är Sirius kommande motståndare. Sirius fortsatt över kvartsfinalstrecket.

Villa Lidköping 9-1 (3-0)