Elitserien: Villa vann i SM-finalreprisen mot Västerås SK | TV-Sammandrag

Elitserien - Albin Thomsen har gjorde sitt första elitseriemål för Villa Lidköping i hemmamatchen mot Sirius.

Villa Lidköping ångar på i Elitserien. På Luciakvällen bortabesegrades Västerås SK i SM-finalreprisen. Därmed bröts Västerås segersvit på tre raka segrar.

Villa som vann knappt på hemmaplan efter sent avgörande mål av Johan Esplund. I kväll vann Villa med 6-3. Villas mål gjordes av hela sex olika spelare.

Hemmalaget släppte in ett mål i första halvlekens sista sekund men kvitterade tidigt i den andra halvleken till 3-3. Men därefter blev det inga fler mål för hemmalaget utan Villa drog i från och vann med 3-6.

Västerås SK vilade Jesper Jonsson som har gjort comeback efter sin skada och bara gjort en elitseriematch så här långt.
I Villa saknas fortfarande Tim Persson och Sune Gustafsson.

Nu väntar IFK Motala för Västerås på annandagen. VSK har revansch att utkräva efter förlust med 2-5 i ABB-Arena.