Spelarnytt: Jocke Hedqvist klar för Gripen

IFK Vänersborg gick för en tidsedan skilda vägar. Uppgifter till Bandyworld och media säger att Jocke inte var överens med tränare Ari Holopainen. AIK dök samtidigt upp som aktuell klubb för Jocke. Men enligt uppgift till Bandyworld stoppades övergången av att man inte var överens internt inom AIK om att värva Jocke.

Frillesås rörde till det lite i ”bandygrytan” med en tweet innehållande hashtag #Grönsakshandlaren och en bild på Jocke med texten ”Snart på is nära dig”.

Nu är Jocke klar för allsvenska Gripen för resten av säsongen, skriver TTELA
– En riktig utmaning och nu ska det bli kul att spela bandy igen, kommenterar Jocke till TTELA.

Gripen skriver på sin hemsida:
”Jocke som han allmänt kallas har under många år varit en notorisk målskytt i grannklubben IFK Vänersborg och kommer nu att spela resterande sju matcher i Bandyallsvenskan hos Gripen Trollhättan BK. ”

Den oväntade ”krislaget” Gripen har haft en tung säsong i allsvenskan. Men i helgen lossnade det rejält med två viktiga segrar och full pott om fyra poäng mot UNIK och Skutskär. Laget har nu åtta poäng till godo till nedflyttning och sju poäng upp till elitkval. Kommande helg väntar resa till Dalarna och möte med jumbon Borlänge och elitseriejagande topplaget Falu BS. Tar Gripen upp jakten på elitkval på allvar?

Läs också