Spelarnytt: Martin Söderberg förlänger med Broberg

Målsprutan Martin Söderberg fortsätter i Broberg Söderhamn och har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

– Det är otroligt glädjande att Martin Söderberg väljer att förlänga sitt kontrakt med Broberg i ytterligare två säsonger. Martin har varit starkt bidragande till att laget tagit ytterligare steg i utvecklingen och därför känns det extra kul att Martin vill vara med på den fortsatta resan, säger Stig Dammbro i en kommentar på BrobergSöderhamns hemsida.

HuvudpersonenMartin Söderberg lägger till:
– Vi har nu kontrakt med de flesta spelare och har alla möjligheter att ta ytterligare kliv i utvecklingen nästa säsong. Efter några tyngre säsonger för både min och lagets del är vi nu tillbaka där jag vill vara.

Många gånger när kontrakt har förlängts har vissa saker nämnts som orsak oftare än andra. Två av dessa är Brobergs ledarstab och Helsingehus Arena, skriver Broberg.

– Vi har bra tränare och det har bidragit mycket till utvecklingen. Dessutom har jag för egen del lagt många timmar av min egenträning på isen, och det är en fantastisk möjlighet vi har med is nästan året om, säger Söderberg.

I kväll är det retur mot Sandvikens AIK i kvartsfinalserien där SAIK har tagit ledningen:
– Det blir en spännande avslutning på denna säsong och vi har alla möjligheter att nå semifinalen. Det var många år sedan det skedde senast, så det vore riktigt kul om vi lyckades med det, säger Söderberg och lägger till:
– Och tack till alla som var i Sandviken i lördags, det kändes verkligen som att vi hade hemmaplan då, nu hoppas vi på ett riktigt stort st

Elitserien Broberg Åby Tjureda Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

öd ikväll också, avslutar Söderberg.

Läs också