SAIK vinner Elitserien

Årets upplaga av Elitserien kommer att bli jämn och oviss. Väntade bottenlag slår väntade topplag. Allt kan hända! Bästa möjliga underhållning på arenorna i vinter att vänta.

SM försvarande Sandvikens AIK ser otroligt starka ut, trots att man tappat sina två stora stjärnaor Sveshnikov och Mossberg. Det imponerar. Lindqvist har förmågan att spela in ungt och det lönar sig. Precis som som man vill för Bandyns utvecklings bästa.

Bollnäs har målet inställt på en enda sak – SM final och Guld! Något annat existerar inte. Så nära man var fjol, så nära… Bollnäs kommer att vara en av de fyra semifinalisterna.

SAIK och Bollnäs kommer att höra till de fyra främsta lagen, men därmed inte sagt att det är de som kommer att spela SM-final. Årets upplaga ser mer oviss ut än någonsin.

Finalaspiranter är därutöver Edsbyn, Villa, Sirius, Hammarby, Västerås och Broberg.

Övriga slutspelsaspiranter är Tillberga, GAIS, Kungälv, Vänerborg och Vetlanda. Samtidigt tillhör de flesta av lagen som tvingas spela för att undvika nedflyttning och att klara kontrakt: Kalix, Vänersborg, GAIS, Kungälv, Tillberga och Vetlanda.

Så här slutar Elitserien

1 Sandviken
2 Edsbyn
3 Villa Lidköping
4 Sirius
5 Bollnäs
6 Hammarby
7 Broberg
8 Västerås
9 Kungälv
10 Vetlanda
11 GAIS
12 Vänersborg
13 Tillberga
14 Kalix

Läs också