Falu BS visade hög moral

Det blev förlust för Falu BS mot Broberg Söderhamn, men man visade bra moral. Broberg tog ledningen tidigt i matchen och gick upp till 0-2 direkt efter några minutersspel. Detta eftermål av Jonas Nygren och ett frislagsmål av Ted Bergström. Falu BS tog sig tillbaka i matchen. Broberg fick efter 20 minutersspel matchstraff och fick spela en man mindre i 70 minuter. Petter Björling redcuerade till 1-2. Sedan åkte inte mindre än tre Falu BS spelare ut inom loppet av tre minuter.Kompensation för matchstraffet? Istället kvitterade Marcus Hillukkala till 2-2. Broberg svarade med att göra 2-3 ett par minuter före halvtidsvila. Målet gjordes av Per-Johan Wikström.
Direkt i andra halvlek ökade Daniel Jonsson på ledningen till 2-4. Falu BS gav inte upp utan Jonas Henninger gjorde 3-4. Falu BS kom dock inte närmare vid detta tillfället, utan Robert Dammbro och Ted Bergström gjorde båted 3-5 och 3-6. Ett hopp tändes åter för Falu BS när Marcus Hillukkala gjorde 4-6 på hörna. Falu BS hade därefter ytterligare ett par hörnor, men 5-6 reduceringen kom först i 92a minuten.