Spelarnytt: Rasmus Forslund har nytt kontrakt med SAIK

Sandvikensonen Rasmus Forslund har skrivit under ett nytt tvåårsavtal med moderklubben Sandviken. -Valet för mig var självklart. För mig finns det bara SAIK. Vi har hittat något bra tillsammans i laget och föreningen är på väg framåt. Så för mig fanns det inget att fundera över ,säger Rasmus som sammanfattar säsongen så här: – Jag är glad och nöjd över säsongen för min del. Det har varit en utvecklande miljö och en härlig stämning i laget. Det har verkligen haft en stor påverkan.

Foto: SAIK

Som sagt debuterade du i A-landslaget i år. Hur var upplevelsen samt hur ser du på dina chanser för kommande säsong?
– Det var första gången jag var i Ryssland. Det var en häftig arena och en bra stämning på läktaren samt att jag fick möta många bra bandyspelare. Det jag tar med mig är att det var en rolig resa och en häftig upplevelse. Det finns såklart många bra försvarare men mitt mål är att vara så bra som möjligt i SAIK och om jag kommer med i landslaget är det bara en bonus, säger Rasmus till SAIKs klubbsida.

Du har nu tecknat ett tvåårsavtal med klubben som du spelat i sedan barnsben. Vad var viktigt för dig i ditt beslut att förlänga?
– Valet för mig var självklart. För mig finns det bara SAIK.

– Rasmus är en riktigt bra kille som sprider mycket energi och glädje runt sig. Han är en vass försvarare med offensiva kvaliteter. Att han säger att SAIK är det självklara valet för honom gläds jag av, säger Rafi Markarian klubbchef SAIK Bandy.

Läs också