Elitserien: 1 500 bidrog i kampanjen #Allatillskogen

Elitserien Frillesås Skärmklipp Bandyplay Bandyworld

Frillesås vann elitseriekvalet men fick avsluta säsongen utan publik till följd av viruset. Den matchen och andra problem matcher har inneburit ett ekonomiskt avbräck för klubben.

Denna säsong kommer gå till historien då allt som kunde hända verkligen hände. Var det inte strömavbrott så har det varit regn, sol, blåst eller drivis. Nja, kanske inte det sista men det har varit många motgångar där vi som förening har fått ta en hel del ekonomiska smällar på grund av att de yttre förutsättningarna har varit emot oss. Och som att det inte vore nog med det så kom nu det omtalade Corona, som kronan på verket, vilket gjort oss nödgade att spela sista matchen UTAN er supportrar på plats, vilket vi är otroligt nedstämda för.

Detta innebär tyvärr ett stort inkomstbortfall för Frillesås Bandy, som tillsammans med de övriga ”problemmatcherna” kan bli kännbart.

Frillesås startade insamlingen ”Alla till skogen” med mål att sätta publikrekordet på 1 787 personer. Det blev inget publikrekord men väl 1 500 personer som bidrog med valfritt belopp men den fiktiva entrén var satt till 50 kr. De som betalade minst 150 kr deltog i en utlottning av presentkort hos sponsorn Maria Åkerberg.

Läs också