Spelarnytt: Albin Renholm förlänger med Vetlanda BK

Elitserien Vetlanda BK - Broberg Söderhamnas IF Skärmklipp från Sportbladet Play Bandyworld

Vetlanda Bandyklubbs ytterhalv och egna produkten Albin Rehnholm är klar för två nya säsonger, skriver klubben på sin hemsida.

Albin Rehnholm har under senaste två säsongerna tagit en ordinarie plats som högerhalv i VBK och spelade under den nyss avslutade säsongen samtliga 31 matcher. Under dessa matcher stod han för 25 assist. Nu väljer han att förlänga kontraktet med moderklubben VBK i ytterligare två säsonger.
– Jag trivs väldigt bra här. Nu har det varit några dagar med frustration över att vi åkte ut i tre raka mot Sandviken. Jag tror vi kommer omvandla den frustrationen till energi inför nästa säsong. Ingen är nöjd med att sluta säsongen med att åka ut i kvartsfinal. Det känns som att alla här vill mer och komma längre. Det vill jag gärna vara med om, säger Albin.

Även från klubbens sida är man nöjd att Albin, som under tiden som ungdomsspelare vunnit fem SM-guld på pojk och junior-sidan, förlänger kontraktet.
– Albin är seriös i sin träning och inställning till bandyn och det har gett resultat i de två senaste säsongernas fina utveckling. Albin blev bara bättre ju länge säsongen gick och vi hoppas och tror att hans utveckling kommer fortsätta under kommande två säsonger. Därför är vi mycket glada att han valt att förlänga med oss, säger Andreas Söderman i Vetlanda BK:s sportgrupp.

Kontraktet sträcker sig över säsongen 2022/2023.

Texten är i huvudsak hämtad från Vetlanda BKs hemsida.

Läs också