Spelarnytt: Daniel Johansson förlänger med Västerås SK

Elitserien Broberg Söderhamns IF - Västerås SK Skärmklipp från Sportbladet Play

Västerås mittfältsmotor Daniel Johansson skriver ett nytt tvåårsavtal med klubben. – Jag vill vinna matcher och det ska vi göra framöver, säger Daniel Johansson.

Daniel Johansson kom till Västerås SK inför säsongen 2019/2020 och blir nu  kvar ytterligare två säsonger i klubben.

– Skönt att få göra klart det så pass tidigt ändå och redan nu börja fundera på och satsa mot nästa säsong. Det är klart att man har funderat lite men jag har haft en bra dialog med VSK och Ted Andersson under hela säsongen och båda parter har velat göra klart det så snart som möjligt.

Vad är det som gör att du väljer att stanna?
– Jag trivs jättebra i staden och i laget, sen vill jag vinna matcher och det ska vi göra framöver.

Västerås SK har varit inne i en liten generationsväxling senaste åren vilket gör att laget är relativt ungt.

– Vi har en bra ålder på grabbarna i laget och vi har framtiden framför oss. Vi kommer ta stora steg till nästa säsong, laget har en stark framtid. Nu längtar vi efter att få spela inför publik på hemmaplan igen.

Ted Andersson, sportchef:
– Det är jätteviktigt och skönt för oss att få klart med ”Danne”, det är också ett sätt att visa att vi ska tillbaka och att det här är på riktigt. ”Danne” har en väldigt stor betydelse för vårt spel med sina kvaliteter och vi ser att han kan utvecklas ännu mer. Vi ska tillbaka och slåss om guld, då är det viktigt att vi behåller spelare som ”Danne”.

 

Texten är i huvudsak hämtat ur ett pressmeddelande från Västerås SK Bandy.

Läs också