Elitserien: IFK Rättvik tog sina första poäng efter seger mot Örebro | Videosammandrag

IFK Rättvik - Örebro SK Skärmklipp Sportbladet Play

Rättvik har tagit sina först elitseriepoäng. Viktig seger i bottenmötet mot Örebro SK. Örebro har varit i en bra period inför mötet mot Rättvik men i dag var det spelet bortblåst förutom sista halvtimmen i matchen.

Christian Mickelsson gjorde premiär för sitt nya lag i elitseriens nionde omgång och bottenmötet mot Örebro SK. Rättvik gjorde två viktiga psykologiska mål; dels på tilläggstid av första halvlek till 2-0 och dels 3-0 alldeles i den andra match minuten av den andra halvleken.

IFK Rättvik vann med 4-3 och Christian Mickelsson svarade för två mål. Båda kom på två av Rättviks åtta hörnor i matchen.  Örebro gjorde ett mål på en av sina tretton hörnor.

IFK Rättvik – Örebro SK 4-3 (2-0)

Mål, IFK: Chistian Mickelsson 2, Vitor Hjelm, Jonas Röine. ÖSK: Robin Folkesson, Emil Juhlén.