Covid: Frillesås match mot Villa uppskjuten

Covid
Covid

Flyttas pga. flertalet spelare med covidsymptom och bekräftad covid i Villa Lidköping så flyttas matchen   Villa Lidköping BK – Frillesås BK

Matchen skulle spelas den 30 december. Ny tid är den 17 janauari kl 19:00.

Frillesås spelar i kväll mot Hammarby på Sjöaremossen.

– Just nu har vi fått tillbaka svar från ett av åtta PCR-tester och den personen är positiv. Nu inväntar vi svar på ytterligare sju tester men efter en dialog med covidgruppen så konstaterar vi att det är med låg sannolikhet att vi ska hinna få tillbaka testsvaren i tid inför matchen på torsdag. Det säger Villasklubbdirektör Jonas Sparris Johanssonvia klubbens hemsida.

Hur lång är svarstiden?

– Det kan vara allt från två till fyra dagar och de flesta testerna lämnades in igår och idag. Därav så planeras matchen om till den 17 januari i Lidköping.

Villas nästa hemmamatch kommer att spelas den 8 januari mot Vetlanda. Innan dess ska Villa Lidköping möta IFK Vänersborg på bortaplan den 5 januari.

– Hur exakt vi kommer att gå tillväga med biljettförsäljningen för kommande hemmamatch kommer vi att presentera inom kort. Det vi dock kan garantera redan nu är att säsongskortsinnehavarna prioriteras och därefter kommer lösbiljetterna att släppas. Med det sagt så skulle jag vilja att alla som känner sig osäkra kring sina kontaktuppgifter, hör av sig till oss så att vi kan få rätt uppgifter vid kommande biljettutskick, säger Rasmus Abrahamsson, sociala medier och webbansvarig, via klubbens hemsida.

 

Läs också