Covid: Frillesås nästa – Pausade när man fick indikation

Det var i slutet av förra veckan som sjukdomsrapporterna började ticka in från spelarna och vid dags dato så är merparten sjuka och samtliga har tagit PCR-test, dock utan några provsvar än så länge.

Träningar och samlingar har naturligtvis pausat och således är onsdagens match mot Sandviken inställd, vilket var känt sedan tidigare då även SAIK har sjukdom i laget.

Tyvärr så hänger även matchen på lördag mot Sirius i en skör tråd vilket även gäller Villa borta kommande måndag men det återkommer vi till längre fram, skriver Frillesås BK på sin hemsisa.

– När vi fick indikationer ställde vi in direkt i fredags. Vi har inte träffats sen i onsdags, ändå har det brutit ut i gruppen, säger koordinatorn Tobias J Dahl till Hallands Nyheter och lägger till att Frillesås inte kommer att klara lördagens match mot Sirius.

Laget väljer att pausa hela verksamheten helt i det här läget.

– Kanske kan vi köra med de friska spelarna på onsdag, men det är tveksamt. Det kan bli på torsdag. Då har vi pausat en vecka ifrån varandra.

– Lite synd faktiskt. Det skulle varit en bra match för oss i helgen (Sirius). Vi möter lag runt omkring oss i tabellen. Nu känns det som man får börja om från början. Det tar styggt att vara sjuk en vecka.

 

 

Läs också