Tränarnytt: Martin Arvidsson in i Gripen

Martin Arvidsson förstärker ledarteamet resten av säsongen. Martin Arvidsson har ett förflutet i Gripen som spelare och tränare. 

Då Peter Karlsson har en familjesituation som gör att han kanske inte kan vara på plats alla gånger, väljer vi att ta in Martin som komplement till Jocke och Peter efter önskan från dessa herrar. ”Vi tycker att det är viktigt att vi har möjligheten att jobba med spelarna på isen och utanför”, skriver Gripen på sin hemsida.

– Det skall bli spännande att få vara en del av föreningen igen. Gripen har alltid gjort att jag känt mig välkommen både som spelare, tränare och inte minst efter min aktiva tid. Föreningen ligger mig varmt om hjärtat. Därför var det självklart att ställa upp när Jocke hörde av sig. Jag hoppas kunna bidra med de erfarenheter jag har tillsammans med Jocke och Peter, säger Martin Arvidsson..

–  När situation uppstod och jag kontaktade Martin så var han sugen direkt, och det var en viktig signal. Martin har erfarenhet både som spelare och tränare som vi kommer ha nytta av, kommenterar Jocke Hedqvist

Läs också