Elitserien: Efter Rysslands invasion av Ukraina – Sergey Pochkunov ut

Från vänster: Gustav Friman, Adrian Emretsson, Sergey Pochkunov, Markus Fremstad, Fredrik Brandin.

Rysslands invasion av Ukraina får konsekvenser. Samtidigt vill Frillesås föryngra.
Sergey Pochkunov har avslutat sin sejour i Frillesås Bandy i och med sista matchen mot Åby/Tjureda. Han kommer inte att vara en del av spelartruppen kommande säsong då man vill föryngra spelartruppen samt osäkerheten om hur läget ser ut gällande relationerna mellan Ryssland och omvärlden framöver, skriver Frillesås Bandy.

Sergey, eller Pocha, kom till föreningen under en period i januari 2020 där hans kvaliteter behövdes som mest och han satte verkligen avtryck under tiden han var i föreningen. Alltid positiv, pushande och ville verkligen bidra till att göra laget och sina medspelare bättre. Frillesås Bandy vill rikta ett stort TACK för din tid i Frillesås och önska dig lycka och välgång framöver.

Frillesås satsar på föryngring och hoppas på fortsättning med Gustav Friman. Det finns intresse för Frillesås spelare och en av dem är Gustav Friman. Där meddelar Frillesås Bandy att man för fortsatt diskussion med Gustav om fortsatt spel med Frillesås kommande säsong, vilket inte alls är omöjligt, trots vad vissa andra medier skriver. Resultat av detta kanske dröjer ett tag men Frillesås hoppas på ett bra resultat.

Frillesås uppger att man har kontakt och för diskussion med nya yngre talangfulla  i Bandy-Sverige som man ser som spännande lösningar för att dels spetsa truppen men också kunna gå in i en föryngring för att visa att ”lilla” Frillesås fortsatt kan vara med i Bandyns toppserie. 

 

Spelare klara inför 2022/2023

Frillesås BK

Jesper Larsson (tränare)
Markus Fremstad
Christian Fagerell
Johannes Gustafsson
Fredrik Johansson
Mattias Johansson

Gustav Friman (plusår uppsagt)

Ut: 
Sergey Pochkunov

Läs också