Elitserien: Viktig seger för SAIK mot Frillesås | Highlights

Sandviken kom till dagens match med förlust mot Vetlanda i bagaget. Men i kväll blev det seger mot Frillesås som inte kom upp i nivå.

Samuel Heegers 3-0-mål  alldeles före halvtid blev något av matchavgörande. Frillesås hade ett bra läge reducering 2-1 i anfallet före Samuels mål. Frillesås som hade sin tredje match på sex dagar mäktade inte med att resa sig i andra halvlek. Frillesås har haft en bra period men med ett tufft spelschema.

Viktig seger för Sandviken som klättrar upp ett hack långt ner i tabellen men på slutspels plats. Erik Hagberg blev tvåmålsskytt för Sandviken kommenterade segern i Elitserien Live: – Det känns det bra. Stabilare och bättre fart på skridskorna idag.