Spelarnytt: Oskar Hulthammar och Jonas Enander har förlängt med Motala

”Vi får bästa starten på nya året när fysfenomenet Jonas Enander har förlängt sitt kontrakt med två ytterligare år!” Så skriver IFK Motala på sin hemsida. Nässjöfostrade Oskar Hulthammar har dessutom förlängt ytterligare två år  med IFK.

Jonas kom till IFK under sommaren 2018 och har varit ordinarie sedan dess. Jonas ger alltid allt på träningar 0ch på alla matcher och hittills under säsongen har han gjort 10mål på 14 spelade matcher, bla ett senast nu i bortamatchen mot Sirius.

Motala skriver vidare att Jonas är vältränad och han är oftast med i topp på alla testers som görs i laget, för att inte nämna att han innehar rekordet i antal varv på vårt Stadslopp!

– En mycket viktig signering säger klubbchef Pär Beckne när han kommenterar Jonas påskrift på sitt tredje tvåårskontrakt för föreningen. Jonas är en av dem som borgar för den kontinuitet som vi haft under ett antal år där vi gått från klarhet till klarhet i utvecklingen av vårt spel.

 

Nässjöfostrade Oskar Hulthammar har dessutom förlängt ytterligare två år  med IFK.

Sportchef Pär Beckne är mycket nöjd med Oskar’s förlängning då han har tagit ytterligare kliv denna säsong och  tagit en ordinarie plats i backlinjen. En backlinje som i år legat till grund för den stabila defensiven, men även gjort att offensiven har stärkts.

– Alltid skönt när unga lovande spelare vill fortsätta hos oss, hälsar Beckne.

– Jag trivs bra i föreningen, med grabbarna i laget och min egna utveckling, så det var inga konstigheter att skriva på en förlängning säger Oskar.

Läs också