Kvartsfinal 1:5: Favoritsegrar – men det blev jämnare och ovissare än väntat! | Highlights

Kvartsfinalserien började med att Christoffer Edlund skrev nytt kontrakt med Villa Lidköping. Kontraktet löper på 4 år.
Sirius stod väl upp och hade ledningen med 2-0 mot Villa. Sirius målvakt Anton Andersson var matchens bästa spelare länge och väl.
Jimmy Jansson drog på sig rött kort när han tacklade Christoffer Edlund i andra halvlek. Efter det orkade inte Sirius stå emot Villa som gick i från och vann med 7-2 under
de sista tjugo minuterna. Sirius saknade inte chanser för att hålla jämna steg med Villa.

Bollnäs vände underläge 0-1 mot Broberg i halvtid till seger med 4-1.

Vetlanda fick drömstart mot Vetlanda. 0-3 i ABB-Arena, men då tog VSK-tränaren time out. Innan halvtidsvila var det kvitterat till 3-3. I andra halvlek drog Västerås i från till seger med 6-3
Robin Andersson tremålsskytt.

Rasmus Skarps tvåmålsskytt för Edsbyn i bortamötet i första matchen mot Sandviken. Två straffmål för Edsbyn och seger med 1-5.

Villa Lidköping – Sirius 7-2 (1-2)
Mål, VLBK: Tim Persson 2, Christoffer Edlund 2, Felix Pherson, Petter Björling, Martin Andreasson.
IKS: Jimmy Jansson, Albin Thomsen.
Utv, VLBK: 10 IKS: 2×10, 70