Westh skadad i Bollnäs

Anfallaren Linus Forslund kan vara på väg att lämna Falu BS för att fortsätta säsongen i i elitseriekollegan Bollnäs, uppger dt.se.
Faluns ordförande Lennart Björling bekräftar för dt.se att klubben fått en förfrågan om Linus från Bollnäs. 21-årige Forslund, fostrad i Sandvikens AIK, är ny för säsongen i Falu BS. Förra vintern var han om att åka ur elitserien med Örebro. Andreas Westh uppges i ha skadats efter att fått ett skridskoskär på benet. Undersökningen visade att muskelfibrer i högerlåret är söndertrasade. Med lite tur kan det räcka med en vecka innan Westh åter kan vara i spelbart skick. Men att han missar onsdagens hemmamatch mot Västerås är helt klart, möjligen kan bortaderbyt mot Broberg lördagen den 2 januari bli aktuellt, uppger HH.se.

I det tuffa program som är kvar fram till VM-uppehållet är Westh vid sidan en tuff jobspost för Bollnäs som redan har mittfältare Juho Liukkonen ur spel, för tillfället hemma i Finland.

– Det senaste om Juho är att infektionen är över och han på måndagen ska sy ihop såret. Men vi får nog räkna med ytterligare två-tre veckor innan han är tillbaka, säger Bollnäs sportchef Sören Persson till HH.se. För att stärka upp truppen har Persson plockat tillbaka Tobias Björklund från Ljusdals BK.

Latest Posts

Läs också