Ny spännande omgång – Omöjligt att tippa?

I kväll startar tredje omgången, med Hammarby – Edsbyn som huvudmatch. Matchen sänds dessutom direkt i TV4 Sport. Edsbyns Fredrik Åström fick en rejäl hjärnskakning i senaste matchen och blir borta ett tag, skriver SvenskBandy. – Jag missar väl i alla fall de närmaste två matcherna sen får vi väl se hur det känns när det börjar närma sig nästa helg, säger Fredrik till bandybyn.se. 20-årige Mattias Andersson kommer att ta Åströms plats som libero i matchen mot Hammarby. En viktig match för båda lagen. Kanske viktigare för Hammarby som ska visa upp att man är att räkna med inför kvällens förmodade storpublik. Nås 4 000 på ”Zinken” i kväll?
Obesegrade Bollnäs tar emot IFK Kungälv och Broberg tar emot obesegrade Haparanda Tornio i kväll. I år är alla matcher lika viktiga och intressant för alla lagen. Det är verkligen en Elitserie i år.
Imorgon är det tre matcher som puckar lite extra på uppmärksamheten i den förmodade toppern. Sandvikens AIK tar emot Sirius – Tufft för Sirius då Sandviken säkerligen kommer rejält revanschsuget till sin hemmaarena där man så här långt är obesegrade.
Den andra matchen är Vetlanda som spelar mot serieledande Villa Lidköping och den tredje är obesegrade IFK Vänersborg som tar emot svenska mästarna Västerås SK.
I det förmodade bottenskiktet är det en måstematch mellan Katrineholm och Falu BS för att nå åtminstone en kvalplats.
Hur går det ikväll och i morgon? Kommentera och tippa – Var ges de bästa oddsen?

Villa toppar Elitserien – nöjd supporter vill inte dra för stora växlar ännu.

Läs också