”Silly Season” – Många skämt i inledningen av Silly-säsongen

I går var det första april och många försöker dra till med ett skämt. Bandyn som inledde Silly Season säsongen den 1 april var inget undantag.

Villa Lidköping och IFK Vänersborg publicerade på sina hemsidor att föreningarna ska gå ihop till kommande säsong. Detta med ett enda mål att vinna SM-Guldet som inget av föreningarna lyckats nå på seniornivå. En ny tillfällig arena skulle dessutom placeras mitt emellan orterna, d v s i Grästorp.

Appropå Arena så publicerade GAIS att en ny arena har påbörjats i Landvetter. En anlägggning som blir till i samband med ny tågförbindelse mellan Göteborg och Landvetter. Denna skulle bli klar inom fem år.

Per Hellmyrs lägger av med bandy och blir ishockeyspelare i Hudiksvall, försökte Hela Hälsingland med. Det största skämtet var nog ändå att Pers fysik inte skulle räcka till…

Broberg Söderhamn skrev att reglerna i bandy skulle bli ännu hårdare, luftgitarr skulle ge rött kort. Det påminner oss om när Stefan Nordén blev utvisad för osportsligt uppträdande när han stilla vädjade upp mot stjärnorna.

”Surte har återfått sin plats i Allsvenskan.” Enligt en paragraf i bandyregelbokens djungel som man sprungit på finns en regel som säger att Surte skulle ha rätt att få tillbaka sin plats i Allsvenskan, enligt Surte.

Dessutom Borlänge där den ryska agenten Nada Choll hade fixat chansen åt den ryske spelaren. -”Detta är spelare som Michail som kommer att göra oss oslagbara denna säsong, han tar 215 kg i benböj så trampa grillor kan han”.

Läs också