Silly Season: Daniel Berlin till Dynamo Moskva

Idag blev det klart att Daniel ”Bella” Berlin spelar med ryska Dynamo Moskva kommande säsong. ”Det känns jätteroligt och kommer bli ett stort äventyr att flytta till Ryssland” säger Bella till Sandvikens hemsida.

”Jag har utvecklat mig så pass mycket de senaste åren både på isen och vid sidan av så nu känner jag mig redo för Ryssland. Jag har tänkt på det här i några år och kände att det var läge att göra något nytt nu och få en ny utmaning och då passar det bra att åka till Ryssland” säger Bella.

I Dynamo Moskva finns bland annat SAIK-kändisarna Daniel Mossberg, Misha Svechnikov och Thony Lindquist: ”Det har varit väldigt avgörande med tryggheten att dessa finns i samma lag” berättar Bella och fortsätter ”Jag kommer att få spela i ett av världens bästa lag och ha så pass bra spelare omkring mig hela tiden. Det känns jättebra både med laget, tränarna och att det är inomhus”. Avslutningsvis säger Bella till SAIKs hemsida: ”Jag vill tacka SAIK för allt som de har gjort för mig – den här föreningen har väldigt stor del i där jag är idag”.

Läs också