Silly Season: Eskhult jagas av andra klubbar

Efter UNT:s avslöjande i går att Eskhult hoppar av från både sin spelar- och ledarroll i Sirius har telefonen gått varm hos stjärnan. Flera klubbar hörde av sig direkt när uppbrottet blev ett faktum, skriver UNT i dag. Eskhult själv är dock osäker, helst vill han vara kvar i Sirius. – Det är självklart kul att klubbar hör av sig, att jag attraherar klubbar på den högsta nivå fortfarande. Hade du frågat mig för ett år sedan om jag skulle kunna spela i ett annat lag så skulle svaret vara nej, men nu kan jag inte säga det med hundra procent. Jag vill vara kvar i Sirius och hoppas att det löser sig, säger Eskhult till UNT.

Under torsdagens rasade det in kommentarer om Eskhult och Sirius Bandy. Mittfältaren är en stor publikfavorit och det är ingen tvekan om vilket parti som supportrarna har tagit. – Jag har inte läst några kommentarer, men jag hoppas verkligen folk förstår hur jag tänker. Helst skulle jag inte vilja spela någon annan stans, det skulle kännas konstigt. Tidigare har jag inte tänkt tanken, men nu när klubbar börjar ringa så klart man funderar på det.

Det var dock inte bara andra klubbar som hörde av sig under torsdagen. Efter en tids radiotystnad kom ett samtal från de blåsvarta. – Janne Sjonemark ringde, annars har jag inte hört någonting. Vad sades under det samtalet? – Han förstår mitt läge, det var väl ungefär det. Ingen lösning på gång? – Jag vet faktiskt inte, ingen tydlig i alla fall. Vad är nästa steg för dig? – Jag vet inte. Jag vet inte om Magnus (Berglund) kommer att ringa eller inte, eller om det är Janne som ska ringa igen med ett bud. Jag vet inte ens om de kommer att återkomma med någon form av lösning, suckar Eskhult.

Läs också