Delad pott mellan Västerås och Edsbyn

IFK Kungälv höll på att knocka Vetlanda och ledde i inledningen av matchen med 3-0. Vetlanda gav sig inte, utan vände till en 8-3-seger. Vetlanda ger sig in i kampen om en slutspelsplats, medan Kungälv ser ut att få rikta in sig på att få kvalspela.

Broberg slog knock på Villa och fick tidigt 3-0. Villa kom dock aldrig in i matchen, utan Broberg kunde gå ifrån till en klar 8-3-seger. Broberg tog i och med segern ett rejält steg mot säkrare mark i kampen om slutspelsplats.

Hammarby och Haparanda vann stort på hemma respektive bortaplan mot Falu BS och Katrineholm. Siffrorna skrevs till 16-4 respektive 8-2. Haparanda fortsätter att kriga om en slutspelsplats.

Det var rejältspännande när fjolårsfinalisterna Västerås SK och Edsbyn möttes. Edsbyn hade 1-3 ledning i ABB Arena i första halvlek. Ställningen var dock 2-3 till Edsbyn i paus. Väserås SK kvitterade frislag när en halvtimme utav matchen återstod inför 2 200 åskådare.

Än mer publik var det i Sandviken, 2 950, när SAIK tog emot Bollnäs. Det var jämt hela matchen, men det var Sandviken som tog hem matchen till slut och vann med 5-4.

IFK Vänersborg överraskade och vann hemma mot Sirius med 5-1 inför 1 700 åskådare. Henrik Eriksson i Vänersborg drog på sig grovt matchstraff. IFK Vänersborg knep viktiga poäng i kampen om slutspelsplats.