Träningsmatcher- och cuper

Quality Hotel Cup i Örebro fortsatte tidigt i dag på morgonen med mötet Örebro SK och Lidköpings AIK. Hemmalaget tog en säker seger där man avgjorde redan i första halvlek. Ställningen var 5-1 efter 30 minuter och slutresultatet skrevs till 7-3 (5-1). Örebro har öppnat med två raka segrar. En bra första halvlek ersattes av en sämre andra där tempot var lägre och skärpan saknades vid skyttet. Forne Lidköpings spelaren Martin Appelqvist blev tre målsskytt.

Lidköpings AIK – Falu BS 1-2 Matchfakta
Gustavsberg – Finspång 5-2 Matchfakta
Tillberga – Gripen 3-3 Matchfakta

På förmiddagen i dag inkasserade Katrineholm sin första seger i turneringen efter seger mot Jönköping med 5-3 (1-0). Niklas Eriksson blev poäng kung med två mål och två assist. Katrineholm hade även två straffar som det inte blev mål på.

I går kväll besegrade Tillberga Finspång med 5-2 (2-1). Mattias Rydberg blev tremålsskytt för ex-elitlaget.
Dessutom besegrade Falu BS Jönköping med klara 7-2 (3-1). Även här hittar vi en tremålsskytt i form av Jacob Erlandsson.