Ryska Cupen: Dynamo Moskva vann rysarfinal

5 000 åskådare såg Dynamo Moskva besgera Zorkij i söndagens final. Det blev 5-4 efter 2-1 i halvlek. Daniel Berlin blev något av matchvinnare för Moskvalaget när han svarade för ett mål och tre målgivande passningar. Per Hellmyrs spelade fram till ett och Daniel Mossberg gjorde ett mål. Dynamo Moskva laget hade gått fram till en 2-4 ledning när Johan Esplund reducerade till 3-4 och åtta minuter återstod av matchen. Zorkij tog då time-out för att nå en kvittering. Istället för kvitering fick Zorkij utvisning som därefter snabbt följdes av 3-5-mål från Alexander Tukavin. Zorkij replikerade med 4-5 genom Pjotr Zhakarov i 89:e matchminuten. Minuten senare fick Dynamo Moskva en straff som dock inte skjöts i mål och en minut återstod av domarens tidstillägg. Zorkij mäktade dock inte med att få in bollen utan Dynamo Moskva är återigen Cup-mästera i Ryssland.