Allsvenskan: Rydberg hade målfrossa och Frille tog chansen

Nässjö och Blåsut delade lika på poängen i dag. Valeri Grachev debuterade i dag för Blåsut. Blåsut tog ledningen och efter halvtimmes spel ledde bortalaget Blåsut med 2-0. Erik Carlberg och Jonas Andersen gjorde målen. Christer Carlström reducerade till 1-2, vilket var halvtidsresultat. I början av andra kvitterade och gav Jesper Henriksson Nässjö ledningen i matchen. Då slog Erik Carlberg till igen och gjorde 3-3 varpå Niklas Andersson återgav Blåsut ledningen, 3-4. Nässjö kom igen ytterligare en gång och fastställde slutresultatet till 4-4. Viktigt poäng för båda lagen som dock hade behövt ta med sig ytterligare ett poäng från dagens match.
– Det känns orättvist. Vi hade ju matchen. En poäng på bortaplan är inte att förakta. Men sättet det gick till på är jag inte nöjd över. På deras 3-2-mål är bollen inte ens över linjen. Och straffen till 4-4 tycker inte jag var rätt dömd, säger Håkan Ryding, tränare i Blåsut till TTELA.
Nässjös Magnus Karlsson hade ett skott i ribban i första halvlek och hade ett skott i slutminuten som Blåsuts målvakt räddade med skridskospetsen, skriver Nässjö på sin hemsida.

Frillesås klättrar

Frillesås vann en kylslagen match i Karlstad mot Mosserud. Det blev 6-2 till hallänningarna efter 2-2 i halvtid. Det var Mosserud som inledde bäst och ledde med 2-0 redan efter åtta minuter genom Henrik Larsson och Daniel Ivarsson. Joakim Strömbäck blev tvmålsskytt för Frillesås som med en match mer spelad ligger trea i tabellen.

Sex mål när Rydberg hade målkalas

Tillberga går från klarhet till klarhet. Det blev hela 10-2 i dagens match mot Gustafsberg. Det var 8-0 redan efter första halvlek och Mattias Rydberg har redan då gjort hela fyra mål! Han gjorde även Tillbergas två mål i andra halvlek. Tillberga är nu på tredjeplats med samma poäng som Örebro. Katrineholm som leder har två matcher mer spelade.