Kareby skakade av sig Zorkij och är världens bästa klubblag!

10-0 mot Stabaek, 3-2 mot AIK, 4-0 mot Zorkij, 3-1 mot AIK och seger i finalen mot Rekord efter att ha vänt 0-3 underläge till seger med 4-3 på övertid. Det är imponerande!

Redan efter åtta minuter ledde ryska Rekord från Irkutsk med 3-0. Kareby tog förstås time-out och det gav resultat. Det dröjde till 24:e matchminuten innan Linnea Gunnarsson reducerade för Kareby, men bara ett par minuter senare så reducerade Camilla Johansson ytterligare en gång för Kareby.

Kareby kvitterade Rut-Lina Berner i mitten på andra halvlek, vilket blev resultatet vid fulltid. Förlängning 2*15 minuter med efterföljande straffar om inget mål skulle kommit. Therese Adriansson avgjorde matchen sex minuter in på förlängningen och Kareby är nu regerande världsmästare för klubblag!

Skakade av sig Zorkij-drabbning

Kareby vann sin kvartsfinal mot ryska Zorkij natten till söndag. En match som fick avbrytas efter skandalscener vid ställningen 4-0. Slagsmål utbröt och totalt delades 228 utvisningsminuter ut.

– Det var riktigt obehagligt. Det värsta jag varit med om, säger Emma och fortsätter. Vi har inte sovit mycket i natt. Vi satt uppe länge och pratade, många i laget var rädda och ledsna. Därför är det extra starkt att vi kan göra två jättebra matcher idag, säger Emma.