Spelarnytt: Niklas Gälman knäskadad

SAIK S litenPå måndagskvällen spelade Sandvikens AIK och Jenisej en träningsmatch. Det blev en målrik match där Jenisej putsade till SAIKs 9-3-ledning till 9-7, Sergey Lomanov gjorde tre av reduceringsmålen i slutet av matchen och totalt gjorde han fyra mål i matchen. Christoffer Edlund gjorde tre mål för SAIK mot den klubb där han var med och spelade hem den ryska titeln för i fjol. Även Patrik Nilsson gjorde tre mål.

Dessvärre för Sandvikens AIK så skadade sig Niklas Gälman redan efter drygt femton minuters spel i första halvlek. En befarad knäskada. Niklas fördes till sjukhus och röntgades. – Just nu ingenting väntar på besked ifrån vår läkare efter röntgen, förtäljde Anders Jakobsson till Bandyworld i går.