Het match i kylan

Iskallt, -16 grader, men 300 åskådare trotsade kylan när den heta toppmatchen mellan Falu BS och Ljusdal spelades i kväll. Det blev inga mål att applådera åt för något av lagen i den första halvlek som slutade 0-0. Och när andra startade blev det ljusproblem på lugnet så åskådarna fick frysa en stund till. Sedan hettade det till. Falu BS fick en straff som Jesper Jakobsson slog i mål (58). Edsbynlånet Michael Jernberg ökade på ledningen till 2-0 (61) och därefter spelade Michael Jernberg fram till Fredrik Wennerholm som kunde göra 3-0 (65). Favoriten Ljusdal i rejäl gugning. Inom loppet av sju minuter från 3-0 målet så gjorde Kalle Mårtensson två mål för ljusdal och ställningen var 3-2. Strax därefter blev det straff för Ljusdal, som man inte kunde utnyttja. I 86:e matchminuten kunde dock Ljusdal kvittera till 3-3 genom Tobias Björklund, som därmed revanscherade sig för straffmissen. 3-3 blev även slutresultatet. Falu BS formkurva ser fortsatt uppåtgående sedan Esbynlånet Michael Jernberg kommit till Falutruppen.