Fyrnationers: Ryssland besegrade Norge

Ryssland bjöd på fin och underhållande bandy trots sin överlägsenhet mot Norge. Efter första halvlek var Ryssland i ledningen med 7-1. Alexander Nygard i Norgemålet bjöd på flera fina räddningar även på straff. Två av de ryska målen var inte Norge helt nöjda med domarens beslut. Slag på Alexanders händer och att bollen var över kortlinjen ansåg norrmännen.

Under andra halvleken sjönk kvalitén i spelet. Kristian Hagens soloprestation till reduceringen till 2-7 var en av ljusglimtarna. De norska spelarna såg trötta ut i benen i den tredje matchen på lika på många dagar. Blir intressant att följa Norge i VM senare i vinter mot USA och Kazakstan. Norge saknade några etablerade namn i helgens turnering.

Norge – Ryssland 2-11 (1-7)
Hörnor: 3-11 Hörnmål: 0-1
Straffar: 1-2 Straffmål: 0-0
Utvisningar, Norge 4×10 Ryssland 1×10