Arena: ”Bygg en bandyhall”

Insändaren med signaturen ”Sport för alla” vill se en bandyhall inte e i Linköping.
Insändaren ”Sport för Alla” skriver bl a Östgöta Corren:

Läste i Corren den 28/12 om att Magnus Bromö med flera vill ha en isbana eller hall i Ullstämma för framför allt hockey som de vill att kommunen ska bygga. Detta gör mig besviken, ledsen och rent förbannad. Det som prioriteras i denna stad är hockey som har möjligheten att träna i fyra hallar, fotboll som har fått en ny konstgräsplan/arena, innebandy med alla hallar och sporthall och så har det har byggts en hyfsat stor ridanläggning i Smestad detta år för ridsporten.

Men nu till en annan sport som också existerar på Stångebro sportfält: bandy. Det finns cirka 400 aktiva medlemmar, seniorlaget spelar i div 1 med ambition för allsvenskan. För att detta ska fungera i längden behövs en hall för bandy. Vi har alla bandyutövare 1 plan att dela veckans tider på.
För att detta ska fungera i längden behövs en hall för bandy. Vi har alla bandyutövare 1 plan att dela veckans tider på. När något av de äldre ungdomslagen ska ha match mitt i veckan så får vi snällt ställa in vår träning med de yngre barnen eller i bästa fall skjuta på tiden. Är detta rättvist?

Läs också