Spelarnytt: Petter Björling och Villa har förlängt kontrakt

Villa Lidköpings trupp inför nästa säsong tar form. Petter Björling och Villa har kommit överens om ett nytt tvåårskontrakt.
– Det känns fantastiskt bra och skönt att allt är klart, säger Petter som trots att han bara är 25 år nyligen avslutade sin sjunde säsong i Lidköpingslaget.
Petter har Falu BS Som moderklubb där han debuterade i högsta divisionen som 16-åring.
Till Villa Lidköping kom Petter som 18-åring säsongen 2010-11. Två SM-finaler har det blivit och att det blev stopp i semifinalen i år svider förstås fortfarande.
– Det är skönt att veta att det blir fler chanser att ta det eftertraktade guldet och det gäller bara att köra vidare, säger Petter som har en bra säsong från sin halvposition bakom sig.
– Det har gått bra både för laget och för egen del om vi nu undantar semifinalerna.

Lidköpingsbo…
Villa Lidköpings klubbchef Jonas ”Sparris” Johansson gläds åt att få ha kvar Petter i truppen.
– Petter kom till oss i så unga år att vi ser honom som en av våra egna. Han har en bred repertoar och är en användbar lagspelare med höga ambitioner, träningsvillig och omtyckt i alla led, säger Jonas.
Petter ser sig också själv som en äkta Lidköpingsbo och ”Villait”.
– Att fortsätta här i föreningen med alla härliga människor både i och utanför laget känns väldigt stimulerande, säger Petter och börjar redan se fram mot försäsongsträningen…

Läs också