Spelarnytt: Så här ser kontraktsläget ut för Allsvenska nykomlingen Katrineholm

Katrineholm har klart med tolv spelare i truppen inför kommande säsongen. Skyttekungen Niklas Eriksson förlängde kontraktet nyligen med laget. Samtidigt är det klart att 39-årige Lars Buskqvist inte kommer satsa på bandyspelande i allsvenskan.



– Jobbet började när slutsignalen gick i sista kvalmatchen. På måndagen var vi igång och det arbetet har ju även pågått under säsongen med scouting av spelare och ja, Silly Season är ju igång. Vi har x antal kontrakt som vi vill förlänga. Vi behöver förstärka i stort sett alla lagdelar. Det är en oerhört tuff serie vi kommer till. Det kan vara den bästa allsvenskan någonsin, åtminstone på pappret, så det gäller att vi kommer ut taggade till tänderna och med bredd och konkurrens i truppen så att vi orkar de 22 seriematcherna plus Supercupen i Allsvenskan, säger Jonas Åkerström, sportsligt ansvarig.

Katrineholm Bandys A-trupp i dagsläget (27/3-18):
Pontus Ekström, målvakt
Joakim Olofsson
Fredrik Öjdahl
Niklas Eriksson
Emil Andersson
Lars Larsson
Victor Nilsson
Olle Larsson
Oscar Jepsen
Jesper Ekström
Viktor Gogman
Marcus Lagerbäck
Spelare som saknas på listan pågår det dialog med inför framtiden.
I listan saknas Linus Doktare, Marcus Lagerbäck, Sion Husby, målvakten Henrik Karlsson, Jakob Hollstein, Tobias Forsman, Peer Andersson samt juniorerna: Hugo Klaren, Lukas Palm Alvin Samuelsson och August Rask

Läs också